logo


Contactgegevens

 

    Luyckx Dirk bvba

    Heirweg 35
    8520 Kuurne
    Tel. : 056 37 33 90
    Fax : 056 37 17 15

    Openingsuren :

    maandag - vrijdag:
    8u30 - 12u00 & 13u00 - 17u00
    zaterdag:
    8u30 - 12u00
    zondag gesloten.
    ligging
 

    KBO BE 0457.896.022
    RPR KORTRIJK
    ING 385-0113703-82
    KBC 738-6153561-97

Maruyama Afdrukken E-mail

Reverse Start
Het is nooit makkelijker geweest om een 2-takt motor te starten. Met het baanbrekende "Reverse Start" systeem heb je geen last meer van de motorcompressie, je start niet langer de motor door kracht of fors. Het is in feite bijna moeiteloos. Een simpele trage trekbeweging aan de starterkoord en loslaten. Een simpel mechanisme vertaalt uw moeiteloze trekbeweging in een krachtige beweging waardoor de motor opstart. Zo simpel als dat.
Het "Reverse Start" systeem omvat de voordelen van een elektrisch startsysteem, snel en moeiteloos starten, zonder de nadelen zoals extra gewicht, dure kosten en ingewikkelde componenten. Het ontwerp is eenvoudig en doordacht. Maximaliseer draaitijd en gemak door frustratie en moeite te minimaliseren. Waarom het moeilijk maken als het makkelijk ook kan ? Vlijmscherpe vernieuwing, ten voordele van een gebruikvriendelijke ontwikkeling; de Maruyama "Reverse start" maakt het u gemakkelijk.
Alle modellen met "RS" in de modelnaam zijn uitgerust met een Reverse Start systeem.

Hoog koppel. Hoog vermogen. Op en top Maruyama.
Maruyama tekent, ontwikkelt en produceert motoren in 3 klassen.Elk daarvan is het resultaat van jarenlange praktijkervaring in de 2-takt technologie. Hoge servicetoegankelijkheid en ultieme prestaties met hoog koppel en betrouwbaarheid op lange termijn zijn de belangrijkste waarden voor onze motoren. Elke motor staat model voor een buitengewone kwaliteit als basis van onze producten en onze reputatie.

De Toekomst is `HERE´
De compleet nieuwe Maruyama CE klasse met zuivere verbranding geniet de baanbre-kende HERE technologie. In tegenstelling tot de meeste uitlaat regelende systemen werkt de HERE technologie in alle posities en over het totale toerentalbereik.
Beter nog, de Maruyama HERE technologie versterkt zelfs de prestaties van de CE motoren, door een betere verhouding kracht ~ gewicht en een lager brandstofverbruik in vergelijking tot de conventionele 2-takt motor.

 

BE Motoren
Lichtgewicht motoren met hoge prestaties en uitzonderlijk weinig trillingen.
Deze Maruyama motoren zijn ideaal voor gebruik op bosmaaiers.

LE Motoren
Lichtgewicht motoren met hoge prestaties en weinig trillingen.
Deze Maruyama motoren zijn ideaal voor gebruik op haagscharen.

AE Motoren
De Maruyama AE motoren hebben een elektronische ontsteking en Walbro carburator voor een moeizame start, 2 zware segmenten en verchroomde cilinder en krukas, snel afneembare motorkap voor service toegankelijkheid.

 

 

Copyright Dirk Luyckx © 2024 | disclaimer | Powered by Nise Solutions.