logo


Contactgegevens

 

    Luyckx Dirk bvba

    Heirweg 35
    8520 Kuurne
    Tel. : 056 37 33 90
    Fax : 056 37 17 15

    Openingsuren :

    maandag - vrijdag:
    8u30 - 12u00 & 13u00 - 17u00
    zaterdag:
    8u30 - 12u00
    zondag gesloten.
    ligging
 

    KBO BE 0457.896.022
    RPR KORTRIJK
    ING 385-0113703-82
    KBC 738-6153561-97

Weibang grasmaaiers Afdrukken E-mail
 

 
 

Tuinieren is een van je populairste bezigheden en het gras maaien is daar een niet onbelangrijk onderdeel van.

 

Een mooi gazon moet je wekelijks maaien. Dit neemt tijd in beslag, maar met de juiste machine kan je dit een stuk snellen en aangenamer maken. Daarom heeft Weibang voor elk type ( grootte, recht, met veel perken en bomen) een gepaste machine. Bij Weibang hebben we een overvloed aan kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat met onze machines het maaien makkelijker maakt en ervoor zorgt dat je trots kan zijn op het geleverde werk en je nog meer kan genieten van je tuin.

Kies de juiste machine voor jouw gazon

Weibang heeft verschillende modellen in verschillende breedtes, zo kan je een machine kiezen die aan jouw behoeften voldoet.  Verder op deze pagina kan je meer informatie en technische gegevens vinden over de verschillende machines. Dit kan je al op weg zetten om de juiste keuze te maken.

Benzine maaiers zijn alvast een goeie keuze voor het maaien van ieders gazon. Ze zijn krachtiger dan de elektrische maaiers en je wordt niet gehinderd door de stoomkabel. De nieuwe moderne motors van Briggs & Stratton en Kawasaki starten makkelijk en zijn conform de nieuwe strenge wetgeving aangaande de uitlaatgassen en het geproduceerde geluid. Ook wanneer ze het snijmes aandrijven aan 3.000 tr/min. , wat de ideale snelheid is om een hoog rendement en perfect resultaat te halen.

Mulching functie - Doe het werk tot 30% sneller. Het maaihuis en het mes hebben een aerodynamisch design wat tot gevolg heeft dat ,wanneer ze gebruikt worden als mulching maaier, de grasdeeltjes in het maaihuis rondvliegen  en dat ze tot fijne deeltjes gesneden worden, die dan tussen het gazon geblazen worden, waar de waardevolle voedingstoffen gerecycleerd worden en de rest op een natuurlijke wijze verdwijnt. Het Multiclip systeem maakt de grasmaaiers ook stiller doordat het geluid gevangen zit in het maaihuis en mee gedempt wordt door de grasdeeltjes

 

Weibang Aluminium Chassis 48cm
Regelbaar en plooibare stuurboom, regelbare snelheid, centrale hoogteregeling, milieuvriendelijk, geluidsarm. Dit zijn maar enkele van de kenmerken van onze professionele maaiers met aluminium maaidek. 15 jaar garantie op het chassis en 3 jaar garantie op de " Weibang drive gear box"
Het maaidek is vervaardigd uit dezelfde aluminiumlegering als men gebruikt voor autovelgen. Het is zo ontworpen dat de luchtstroom het gras optilt alvorens het afgemaaid wordt. De nieuwe textiele opvangzak  zorgt voor een nog betere luchtstroom. Het gras is volledig schoon want ook bladeren en twijgjes worden opgeraapt.

Sterk aluminium gehard en poeder gelakt chassis, aerodynamisch ontwerp voor een perfecte luchtstroom

Weibang "drive gear  box", metalen onderdelen verzekeren een langere levensduur. Geavanceerde dubbele kogellagers en banden uit composiet materiaal vormen het sterke wiel

Sterke geperste stuurboom en houder Centrale hoogteregeling met  verschillende niveaus Gepatenteerde kogellagerhouder, dubbel verankerd

Opvang : een ruime opvangzak dewelke optimaal gevuld wordt. Achteruitworp : bij extreme condities kan je opvangzak verwijderen
   
WB 485 SK AL V WB 485 SK AL

WB 486 SB AL V

WB 486 SB AL

Deze zelftrekkende machines hebben een nieuwe snelheidsregeling. Ze worden uitgerust met een Briggs & Statton Quantum 6 of een Kawasaki FJ151V milieuvriendelijke en geluidsarme motor. De werksnelheid is regelbaar van op de stuurboom zodat je steeds aan de geschikte snelheid kan werken.

Het lichte ,doch sterke, alu chassis is perfect aerodynamisch. Beide machines hebben een werkbreedte van 48 cm en zijn in de hoogte verstelbaar door middel van een centrale hoogteregeling met 7 standen tussen 20 en 75mm.

 

Weibang Aluminium Chassis 53cm

 

Naast de machines met een werkbreedte van 48cm hebben we ook een reeks machines met een aluminium chassis en een werkbreedte van 53cm. De machines zijn bijna identiek aan de 48cm machines. De verschillen zijn hieronder in detail weergegeven.

 

                        

                 1                                                  2                                                   3           

 1. Stalen versteviging aan de binnenzijde van het chassis om beschadiging door stenen te voorkomen.

 2. Metalen versteviging aan de twee zijkanten van het chassis

 3. Er is een extra voorbumper op de machine geplaatst om het chassis te beschermen maar die

    tegelijk ook als handvat kan dienen om de machine op te heffen

    

                1                                         2                              3                          4

1.  Aerodynamisch ontwerp van het maaidek zorgt voor een betere opvang

2. Hoogte-instelling per wiel. Instelbaar op 7 posities tussen 25 en 76mm

3. Grotere (23cm achteraan en 20,5 vooraan) en zwaardere wielen.

    Het wiel bestaat uit speciaal rubber (1) dat bij de fabricatie samen met het wiel uit

    glasvezelnylon mengeling (3) in de mal gaat, waardoor de rubber nooit van het

    wiel los kan komen.

4. Het persgiet-aluminium chassis heeft uitstekende mechanische eigenschappen en

    beperkt het geluidsniveau van de machine

 
 

 

WB536SB AL V WB536SB AL

WB536SK AL V

WB536SK AL
 Net zoals de 48cm machines beschikken de 53 cm modellen over een uitstekend opvangsysteem zodat men ook bij nat gras een mooi en goed resultaat heeft. Met 15 jaar waarborg op het chassis en 3 jaar garantie op de " Weiban Drive Gear Box" willen we aantonen dat we hier met een kwalitatieve machine te maken hebben.
 
Weibang Stalen Chassis
Wanneer je een grote oppervlakte moet maaien maakt een machine met "Power Drive"het maaien een stuk makkelijker. Net zoals het mes worden ook de wielen aangedreven door een Briggs & Statton motor. Je hebt de keuze uit een werkbreedte van 45 of 50cm.
 

 

Opvang

 

Mulching

 

Zijuitworp

WB 506 SB 3 in 1

   
WB 506 SB WB 506 HB
WB 454 SB

WB 454 HB

Zelftrekkende grasmaaier met een werkbreedte van 50 of 45cm. Aangedreven door de Briggs & Stratton Quantum 6 (WB506SB) of Quatro 4 motor

   Handgeduwde grasmaaiermet een werkbreedte        van 50 of 45cm. Aangedreven door de Briggs &         Stratton Quantum 6 (WB506SB) of Quatro 4 motor

 

Copyright Dirk Luyckx © 2024 | disclaimer | Powered by Nise Solutions.