logo


Contactgegevens

 

    Luyckx Dirk bvba

    Heirweg 35
    8520 Kuurne
    Tel. : 056 37 33 90
    Fax : 056 37 17 15

    Openingsuren :

    maandag - vrijdag:
    8u30 - 12u00 & 13u00 - 17u00
    zaterdag:
    8u30 - 12u00
    zondag gesloten.
    ligging
 

    KBO BE 0457.896.022
    RPR KORTRIJK
    ING 385-0113703-82
    KBC 738-6153561-97

Alkè voertuigen Afdrukken E-mail

ATX Reeks


Er is slechts een manier om het potentieel van de van de voertuigen van Alkè ATX te begrijpen en dat is door ze uit te proberen daar waar u ze gaat gebruiken.

Het zijn elektrische, diesel en benzine professionele ontwikkelde voertuigen, voor mensen die niet tevreden zijn met wat reeds op de markt is, en waar kwaliteit, betrouwbaarheid en het functionele ontwerp het resultaat is van jaren ervaring en tests in de verschillende gebruiksomgevingen.


De voertuigen van Alkè , die kunnen goedgekeurd worden voor gebruik op de openbare weg, worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid, behendigheid, weerstand en comfort.

 

alke01

De ATX voertuigen zijn geschikt voor gebruik in vele sectoren en gebieden zoals:

openbare sector: gemeenten, oude stad centra, openbare veiligheid, civiele beschermingsafdelingen, treinstations, luchthavens, ziekenhuizen , begraafplaatsen, diensten die de afval verzamelen, de ecologische en milieudiensten, de post, brandweer

toerisme sector: vakantiedorpen, campings , golfterreinen, parken, toeristische en culturele plaatsen, maneges , hotels, stranden, pretparken, sport centra, stadions

de faciliteiten -en industriesector: congrescentra, commerciële centra, scheepswerven, haven en luchthavenfaciliteiten

particuliere sector en open ruimten: privé landgoederen, parken en villa's, vrij tijd, parken landbouwbedrijven, wijngaarden, kinderdagverblijf , bloementeelt, serres.

 

ATX E Reeks
Tot gisteren leek het onwerkelijk om elektrische oplossingen te krijgen voor intensieve en professionele taken.
Alkè vult nu dit gat in de markt met de ATX E reeks
De prestaties van deze elektrische voertuigen behoren tot de top in hun categorie, met een klimvermogen tot 35%, laadvermogen van 500 tot 1000Kg, trekvermogen tot 3000Kg, autonomie van een volledige werkdag, een hoog frequent batterijlader in het voertuig, off road vering om ook op ruw terrein te werken, mogelijkheid tot kruipversnelling en andere.
We hebben nu een elektrisch voertuig dat geruisloos en zonder uitstoot van schadelijke gassen een werkcapaciteit heeft en prestaties levert die te vergelijken, en in sommige gevallen zelfs beter dan , zijn met de voertuigen met benzine of diesel motor ( trekkracht, acceleratie, enz..)

ATX diesel en benzine
De Atx Reeks van Alkè bevat buiten de vernieuwende elektrische voertuigen ook drie versies met een benzine motor van Briggs Stratton en diesel motoren van Kubota en Lombardine.
Met deze voertuigen bedekken we het hele domein van mogelijke toepassingsgebieden: van mooie brede verharde wegen tot smalle hellende paden. Snel over het asfalt rijden of rustig off-road rijden het kan allemaal met de ATX. Snel en behendig zijn enkele kenmerken van de benzine versies, sterk en krachtig zijn er enkel van de diesel versies.
Bezine ATXs zijn aangedreven door Briggs Stratton motoren en zijn ideaal voor snelle verplaatsingen op uitgestrekte domeinen, sportcentra of eender waar er nood is aan snel en compact voertuig. De exclusieve versnellingsbak met automatische snelheidsomvormer , dewelke standaard is op alle modellen, bied een maximum koppel bij elke snelheid, wat een buitengewoon handige besturing en een verbazingwekkend acceleratievermogen verzekert.
Diesel ATXs zijn aangedreven door Kubota en Lombardini motoren en zijn geschikt voor off road gebruik, en kan hellingen tot 60% nemen. De motorrem met automatische inschakeling in de D en DK versies verzekeren een hoge veiligheidsfactor en perfect bergaf manoeuvreren op steile hellingen.

 

Benzine Versie

Diesel Versie

Elektrische Versie

ATX 100

ATX 100Dk

ATX 100E

ATX 200

ATX 200DK

ATX 200E

ATX 100DK 4x4

ATX 200E Rb


ATX 200DK 4x4

ATX 200E ARATX 200E AR RbATX 280E

Prijslijst Alké 2009

 

Copyright Dirk Luyckx © 2024 | disclaimer | Powered by Nise Solutions.