logo


Contactgegevens

 

    Luyckx Dirk bvba

    Heirweg 35
    8520 Kuurne
    Tel. : 056 37 33 90
    Fax : 056 37 17 15

    Openingsuren :

    maandag - vrijdag:
    8u30 - 12u00 & 13u00 - 17u00
    zaterdag:
    8u30 - 12u00
    zondag gesloten.
    ligging
 

    KBO BE 0457.896.022
    RPR KORTRIJK
    ING 385-0113703-82
    KBC 738-6153561-97

MultiOne AgriOne Afdrukken E-mail

Folder 1 Folder 2 Folder 3 Demo Video

 

M.I.G. Serie
Een compacte, krachtige machine met laag gewicht die met meer dan 50 verschillende werktuigen kan werken voor het onderhoud van tuinen, parken en ander groende zones.
Een comfortabel en ergonomisch ontworpen bestuurdersplaats dankzij de geveerde zetel en alle handige bedieningen binnen handbereik. 
Motoren tussen 14 en 40 PK benzine en diesel die voldoen aan de strenge normen voor de uitlaatgassen.
De 3 wielconfiguratie met achterwielbesturing en de compacte bouw maken de M.I.G. gemakkelijk in gebruik, zeer wendbaar en snel met de hydraulische aandrijving in 2 niveaus.
Door de telescopische hefmast, bediend via de multifunctionele joystick, worden de moeilijkste plaatsen bereikbaar en kunnen verschillende werktuigen moeiteloos van de aanhangwagen geladen worden.
De M.I.G. kan tot 500Kg opheffen en bereikt een hoogte van 250cm.

S - SL -GT - A600 - A700 - A900 Series

Vanaf de S Serie bestaat er telkens een equivalent onder de naam A Serie. Er is echter alleen verschil tussen de S en A serie op het vlak van het hydraulisch debiet dewelke de machine kan leveren. De S serie is telkens uitgerust met tenminste 2 oliepompen ,om de toebehoren aan te drijven,en de  A serie heeft er een. De MultiOne is standaard uitgerust met een telescopische arm terwijl dit bij de AgriOne in optie verkrijgbaar is. Dit alles geeft u de mogelijkheid om de voor u meest geschikte machine de kunnen kiezen.

 

Serie S - A600 Serie
De MultiOne serie S - A600 is de meest compacte uit het productgamma van MultiOne. Dankzij zijn geavanceerde technologie biedt de MultiOne het perfecte compromis tussen optimale prestaties en beperkte afmetingen, met meer dan 50 snel aansluitbare accessoires, een zichtbaarheid van 360° en de mogelijkheid om steeds vooraan te werken. Dankzij zijn beperkte afmetingen kan men met de MultiOne S serie door deuren en poorten om het even waar naartoe gaan. Dankzij het beperkte gewicht kan men zelfs op daken of zolders werken. De tuinier, de grondwerkers en bouwvakkers vinden in de MultiOne een onvermoeibaar, multifunctioneel toestel om de productie dagelijks te verhogen.

 

 

SL Serie - A700 Serie
De MultiOne SL - A700 serie is het ideale compromis tussen afmetingen en prestaties. Hij is compact en licht, makkelijk te vervoeren. Hij kan op elk oppervlakte, zonder het te beschadigen, werken. Dit is ideaal voor de tuin en de onderhoudsman. De MultiOne SL biedt de perfecte oplossing. De Japanse dieselmotoren, beschikbaar met Turbo of atmosferisch, bieden steeds een ideaal koppel met een beperkt verbruik. Deze motoren beschikken over de nodige kracht en snelheid, om de gevraagde werken, met één van de meer dan 50 accessoires, uit te voeren. 
Met een snelheid tot 16Km/h, hefvermogen tot 1350Kg, telescopische arm reikend tot een hoogte van 285 cm, is de MultiOne SL altijd de geschikte partner, met beperkte werkingskosten, die toelaat uw investering snel terug te verdienen.

 

GT Serie - A900 serie
MultiOne GT - A900  staat voor gebruiksvriendelijkheid, kracht, en uitstekende prestaties. Sterk dankzij een motor die meer dan 50PK levert; een vooruitstrevende technologie die ervoor zorgt dat men afhankelijk van het model  2050Kg kan heffen en tot 4m hoog kan reiken. MultiOne GT biedt hoge productiviteit met beperkte werkingskost. Hij is gemakkelijk te transporteren, dankzij zijn gewicht van maar ± 1750Kg. Hij heeft een elektronisch bestuurd hydraulisch systeem dat alle kracht levert nodig om de grootste werktuigen aan te drijven. Door zijn complete uitrusting kan de GT op eender welk terrein en onder eender welke omstandigheid, voor het onderhoud van park, tuin of op een werf gebruikt worden.

Toebehoren

Er zijn een groot aantal toebehoren beschikbaar in het gamma van MultOne - AgriOne.

 

 

Copyright Dirk Luyckx © 2024 | disclaimer | Powered by Nise Solutions.