logo


Contactgegevens

 

    Luyckx Dirk bvba

    Heirweg 35
    8520 Kuurne
    Tel. : 056 37 33 90
    Fax : 056 37 17 15

    Openingsuren :

    maandag - vrijdag:
    8u30 - 12u00 & 13u00 - 17u00
    zaterdag:
    8u30 - 12u00
    zondag gesloten.
    ligging
 

    KBO BE 0457.896.022
    RPR KORTRIJK
    ING 385-0113703-82
    KBC 738-6153561-97

Trilo Afdrukken E-mail

logotrilo

Het grondig verwijderen van afval na een groot evenement, produceren van graszoden, onderhoud van sportvelden en het verzamelen van afval zijn werkzaamheden die tijdrovend, arbeidsintensief en duur waren. Maar met de flexibele serie zuigwagens van TRILO zijn deze tijden veranderd. Wat eerder een opsomming was van verschillende zware taken, heeft de TRILO zuigwagen er voor gezorgd dat deze snel, efficiënt en economisch kunnen worden overgenomen.

 

su40cTrilo SU40C

Met deze compacte TRILO machine is het mogelijk geworden om ieder voertuig met een verzamelbak, te voorzien van een krachtig en degelijk zuigsysteem. Zo'n voertuig kan tijdelijk of permanent worden uitgerust met de zuig-unit. De unit kan ook worden uitgevoerd als aanhanger met snelloopas. Deze kan in een handomdraai achter een voertuig worden geplaatst.

 

su60

Trilo SU60

Door gebruik te maken van het neuswiel is de SU60 gemakkelijk aan een voertuig te koppelen zonder te tillen. De versterkte, uitgebalanceerde waaier van 600 mm en het dubbelwandig uitgevoerde pomphuis zorgen voor een slijtbestendige, betrouwbare en bovenal veilige krachtbron. De waaier wordt aangedreven via een V-snaaroverbrenging door een Honda v-twin GX610-18 pk benzinemotor. Deze is gekozen vanwege zijn betrouwbaarheid en lage geluidsniveau. De draaibare uitblaasbocht kan men in iedere gewenste positie plaatsen, zodat zelfs vanuit moeilijk bereikbare hoeken het materiaal in de verzamelbak van het voertuig geblazen kan worden.

Trilo SG200sg200

De TRILO SG200 is ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een compacte zuigwagen, geschikt voor aankoppeling aan kleinere tractoren. De trekhaak is in de lengte en in de  hoogte verstelbaar. Zijn zuigkracht is fenomenaal, zijn afmetingen bescheiden. Hierdoor kan op vele plaatsen worden gewerkt, die met andere machines moeilijk bereikbaar zijn. 

De SG200 vindt onder andere zijn toepassing bij maneges en renbanen om paardenmest uit het veld te verwijderen. Naar de omstandigheden die zich voordoen kunt u hierbij naar eigen inzicht de zuigmond dan wel de loopslang gebruiken.

sg400Trilo SG400

De TRILO Vacuum Sweeper SG 400 is de juiste partner als het gaat om het gemakkelijk afhandelen van moeilijk reinigingswerk. Het grondig verwijderen van afval, gemaaid gras en blad van sportvelden, plantsoenen, bermen en recreatieterreinen is meestal een arbeidsintensief en tijdrovend werk. Met TRILO zuigwagens kan efficiënt en zonder kans op beschadigingen van het veld de klus geklaard worden. 

sg670Trilo SG670

Aan onderhoud van 1e klas graszoden, sportvelden en golfbanen worden de hoogste eisen gesteld. Het verwijderen van gemaaid gras en gevallen blad moet beslist met de nodige voorzichtigheid gebeuren. De lichtgewicht TRILO Grass Collector SG670 houdt grote oppervlakken moeiteloos schoon, maar zonder uw kostbare mat te beschadigingen door ruwe bewerkingen of nokkenindrukken van banden.

sg1100Trilo SG1100

Het grondig verwijderen van afval, gemaaid gras en blad van sportvelden, graszoden, bermen en wegen is meestal arbeidsintensief en tijdrovend werk. Met TRILO zuigwagens kan efficiënt en zonder kans op beschadigingen van de grasmat de klus geklaard worden.
De werking van de machine berust op een solide ø960 mm grote vacuümturbine waarmee enorme zuigkracht wordt ontwikkeld. De gebalanceerde waaier en het dubbelwandig uitgevoerde huis zorgen voor een slijtbestendige, betrouwbare en bovenal veilige krachtbron.

sg1170Trilo SG1170

De TRILO SG1170 is ontworpen met het idee om een combinatie te maken tussen twee succesvolle machines uit de TRILO range. Door gebruik te maken van de grootste vacuümturbine die momenteel beschikbaar is - gecombineerd met het compacte onderstel van de SG700 - levert dit een verrassend nieuw concept op. Op deze manier ontstaat een machine met groot vermogen - dankzij toepassing van de grote pomp - en lage oppervlaktedruk. De gehele machine is compacter van formaat en zorgt dus voor minder beschadiging van uw terrein.

sg1180Trilo SG1180

De nieuwe TRILO SG 1180K: voor de loonwerker en het cultuurtechnisch bedrijf. Snel laden , snel lossen:  een fenomenale dagprestatie binnen uw bereik. Bewezen technologie op een andere manier toegepast! Beter zicht op het werk door de smalle aanspanning. Kortere draaicirkel van de combinatie. Zuigslang zit binnen de laadbakbreedte bij transport. Franse achterklep met staaldraadbediening - minder kans op schade aan de klep. Minder last van lekwater uit de laadbak onder natte omstandigheden.

sg1500Trilo SG1500 & SG200

De TRILO SG 1500: verzamelen van blad, zwerfvuil en bermgras is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dit model kan worden voorzien van een tandemstel met snelloop-assen, waarmee de enorme lading, tot 18 kubieke meter verzameld materiaal, met een rijsnelheid tot 80 km/h kan worden afgevoerd. In combinatie met bijvoorbeeld een Unimog-voertuig als trekkend voertuig bent u in staat om met name langs grotere wegen snel en doeltreffend te werken.

Het enorme laadvermogen zorgt in combinatie met de mogelijkheid tot snel transport voor een extra besparing van tijd en arbeid.

bl400BL 400

Deze 3-puntsmachine is ontworpen om een zeer sterke luchtstroom te produceren. De uitblaasbocht kan over een bereik van 180° naar links of naar rechts werken. Zo maakt u op een efficiënte manier open terreinen vrij van blad en zwerfvuil. De machine kan naar keuze voor of  achter een tractor gebruikt worden. Bij het ontwerpen van deze aftakas- aangedreven machine is zoveel mogelijk rekening gehouden met beperking van de geluidsproductie.

bl960BL960

U zoekt de krachtigste aftakas-aangedreven bladblazer op de markt en u komt uit bij deze gigant van TRILO. Nu kan er gewerkt worden! De afmetingen en het model van het waaierhuis en de 9-blads waaier staan borg voor een zeer grote luchtverplaatsing. De machine is voorzien van 2 lagedrukwielen en een draagrol met een diameter van 10 cm. Dit geeft goede terreinvolgende eigenschappen, zodat er geen bodem en/of grasbeschadiging kan plaats vinden. De verstelbare uitblaasmond blaast naar links. Op wens is een omkeerinrichting met afstandsbediening verkrijgbaar. 
Bediening en onderhoud zijn gebruikersvriendelijk.

fs1500Trilo Flexispread FS1500

De TRILO Flexispread is ontworpen om  op professionele manier een verscheidenheid aan producten te kunnen strooien door de vele instelmogelijkheden.
Producten zoals droog, korrelig zand, vochtig leem, gravel en fijne schelpen.

De TRILO Flexispread is gebouwd volgens de bekende, hoge TRILO Standaard. Er wordt gebruik gemaakt van een neopreen doseerinrichting van royale afmetingen en grote aanvoerrollen. Deze zijn flexibel genoeg om materiaal van verschillende aard te kunnen verwerken zonder genoodzaakt te zijn de machine steeds opnieuw in te stellen. 

Trilo Topdresser 2000

Traploos instelbare dosering door toepassing van verstelbaar achterrek en variabele bandsnelheid.

De trekker aftakas verzorgt de aandrijving van de hydro-motoren van het doseer- en losgedeelte.
Bediening vindt plaats vanuit de trekkercabine.

 

Copyright Dirk Luyckx © 2024 | disclaimer | Powered by Nise Solutions.