logo


Contactgegevens

 

    Luyckx Dirk bvba

    Heirweg 35
    8520 Kuurne
    Tel. : 056 37 33 90
    Fax : 056 37 17 15

    Openingsuren :

    maandag - vrijdag:
    8u30 - 12u00 & 13u00 - 18u00
    zaterdag:
    8u30 - 12u00 & 13u30 - 17u00
    zondag gesloten.
    ligging
 

    KBO BE 0457.896.022
    RPR KORTRIJK
    ING 385-0113703-82
    KBC 738-6153561-97

Wright maaiers Afdrukken E-mail

 

SENTAR. KRACHTIGER. FLEXIBELER. COMPACTER. WRIGHT


De Wright Sentar is de meest compacte zitmaaier, met een draaicirkel van 0° op de bestuurdersplaats, die op de markt is. Het is tevens ook de meest krachtige "stand-up" ontwikkeld door een bedrijf dat staat voor vooruitstrevende ontwikkeling en vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Ideaal voor middelgrote tot grote gazons, de Sentar is tot 30 cm korter en weegt 150 kg lichter dan zijn naaste concurrenten. Zijn kleine lengte en laag gewicht maakt het makkelijker om de machine op te bergen en te transporteren.
Omdat de Sentar compacter en wendbaarder is, kan hij sneller draaien en is hij veel handiger dan een conventionele maaier. Met de
Sentar kan de bestuurder al maaiend overschakelen van zitten naar staan zoveel hij maar wil. De Sentar biedt de mogelijkheid om via de centrale maaihoogte hendel, snel de zwaartekracht van het maaidek te benutten in probleemsituaties of om de tractie te vergroten. Vermits de Sentar enorm goed toegankelijk is, kan men snel op- & afstappen. Obstakels verwijderen in het maaipad van de machine, laden en lossen zijn niet langer een lastige job. Ondersteund door de beste garantievoorwaarden op de markt, is het makkelijk om de Wright Sentar als de perfecte keuze te beschouwen voor eender welke oppervlakte.

 

wright-sentar


STANDER. GROOT OF KLEIN, HET MAAKT NIETS UIT.VOOR ALLE MAATWERK EEN GESCHIKTE MAAIER
 
Alle Wright Standers zijn gebouwd met als enige doel :Maaien. Het instrumentenbord bijvoorbeeld, biedt een voortreffelijk overzicht bij het maaien. Het 4-hendel controlesysteem (Quad Lever™) geeft de gebruiker de mogelijkheid om zeer precies te werken op kleine ruimtes. 
De zware aandrijfriem van de messen loopt over gietijzeren riemschijven, gemonteerd met zware conische klembussen , die een zachte en langdurige werking garanderen. De afdekplaat van het maaidek is voorzien van anti vibratiemateriaal om de machine geluidsarmer te maken.

VELKE.
Robuuste professionele achterloopmaaier in 90cm met dezelfde robuuste bouw
en hydrostatische aandrijving als de andere Wright producten

 

 

Copyright Dirk Luyckx © 2023 | disclaimer | Powered by Nise Solutions.